Café italià amb accent argentí

La història de Kaffeina és una de les quals sorgeixen al voltant d’una taula plena de menjar i de gent amb ganes de compartir

Quan Marciel i Deomar van decidir deixar arrere Buenos Aires per a emprendre el negoci dels seus somnis van triar la ciutat de València per a inundar de café italià tot l’Eixample. Tots dos van ser criats en la cultura de cuinar, cuidar i d’oferir i el treball d’oficina se’ls quedava molt lluny del seu vertader objectiu vital.

Fa tres anys van deixar arrere la seua vida a l’Argentina i van creuar l’oceà al costat de les seues dues filles i fa a penes uns mesos va obrir les seues portes Kaffeina, el negoci amb el qual tantes vegades havien somiat al seu país.

Van començar la seua aventura tenint al cap tres coses: que la qualitat dels seus productes havia de ser la màxima, que el seu café havia de ser genuïnament italià i que els seus clients havien de ser persones amb ganes de provar, d’innovar i de deixar-se sorprendre. 

Així que quan portaven a poc més d’un mes, van decidir posar en marxa la seua pàgina web, un lloc en el qual veïns i veïnes de tots els racons de València pogueren conéixer el seu local, la seua carta de productes únics i la història del seu café italià. 

Després de fer el pas a internet per la porta gran va arribar l’estratègia de Xarxes Socials i amb aquest blegue, el seu públic objectiu va començar a arribar. “Van començar a arribar xiques joves d’altres barris de València a provar nostre brunch gràcies a les publicacions en xarxes socials”, afirma Maricel. “Ens dóna una satisfacció molt gran quan damunt es prenen la molèstia de de fer fotos precioses i etiquetar-nos en Instagram, és el que ens fa estimar aquest treball”, afig.

Maricel i Deomar van saber en tot moment que per molt que la qualitat dels seus productes fóra molt elevada, sobretot del producte estrela, el café italià, sense una bona estratègia de màrqueting digital no anaven a arribar molt més lluny que el seu propi barri en el qual a més, hi ha una gran competència.

Kaffeina alegra cada dia els desdejunis i berenars de més gent gràcies a una presència digital que ha traspassat les fronteres del eixample.

Envia’ns les teues històries digitals o els teus dubtes al whatsapp 684 40 41 19 i t’assessorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?