Disseny web

Crear una web és un pas clau per a qualsevol empresa. Pot ser que cregues que no la necessites, però si et fas una volta entre les empreses del teu sector, segur que hi ha més d’una que ja ha fet el pas. L’objectiu és doble: no quedar-se enrere i augmentar exponencialment la visibilitat del teu negoci.

Adaptabilitat en dispositius

En Lila Marketing dissenyem el teu web des de zero sense que hages de preocupar-te per codis i sense que necessites cap coneixement informàtic. La teua web serà perfecta la mires des d’on la mires… ordinador, mòbil o tauleta.

Posicionament en cercadors

No et preocupes si no tens temps per a redactar el contingut de la teua futura pàgina web, t’oferim el servei de creació dels textos adaptats al SEO i de fotografia i vídeo professional. Així que no sols tindràs una web bonica i funcional sinó que també estarà ben posicionada en Google.

Manteniment web

Per a la teua tranquil·litat, durant el primer mes posterior al lliurament de la pàgina web podràs sol·licitar fins a dos canvis de contingut sense cost addicional. I si tens previst fer canvis periòdics de contingut i vols despreocupar-te, en Lila Màrqueting ens ocupem del manteniment i actualització de la web durant el període que sol·licites.

Traducció de contingut web

Aposta per un lloc web multilingüe per a arribar a un major nombre de persones. Amb el nostre servei de traducció web augmentaràs el teu abast i fidelitzaràs la teua clientela. Demana el teu pressupost sense compromís.

Augmenta la teua visibilitat

Diferencia't de manera positiva de la teua competència directa i aconsegueix nous clients

No et quedes enrere

La web és la nova targeta de visita. Una web de qualitat t'ajudarà a expandir el teu nínxol de mercat

Despreocupa't

Ens encarreguem de tot, des de creació de contingut a manteniment i actualitzacions

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?