Botiga online

Tingues o no botiga física, vendre online et pot donar l’oportunitat d’arribar a una major clientela. En Lila Marketing t’ajudem a muntar el teu negoci online sense que hages de preocupar-te per res. Només necessitem conéixer els teus productes o serveis i nosaltres ens encarreguem de pujar-los a la teua pàgina i de configurar tot el necessari perquè només et centres en vendre.

Adaptable i senzilla

T’oferim la possibilitat de tindre una botiga online senzilla i funcional adaptada a tots els dispositius d’ús (mòbil, ordinador o tauleta) i en tots els idiomes i monedes que necessites.

Vinculada a les teues xarxes

Configurem la teua botiga online perquè estiga vinculada a les teues xarxes socials, d’aquesta manera, podràs vendre en Facebook de manera intuïtiva i ens encarregarem que la teua pàgina puga eixir en Google i pugues començar a invertir en publicitat online.

Fàcil de gestionar

Una vegada dissenyada et facilitarem les teues claus d’accés i t’ensenyarem a gestionar-la de manera àgil i senzilla perquè pugues accedir a factures, descripcions de productes o qualsevol altra informació que desitges modificar. Si en algun moment necessites actualitzar o augmentar l’estoc de la teua botiga online, ens adaptem a les teues necessitats amb diferents tarifes de manteniment.

Pressupost sense compromís

Quan et poses en contacte amb nosaltres, tindràs un pressupost personalitzat sense compromís per a la teua botiga online. Ens encanta escoltar propostes interessants i elaborar projectes únics. No dubtes en fer-nos saber els teus dessitjos.

Augmenta les vendes

Gràcies a l'e-commerce pots dir adéu a les barreres geogràfiques, els teus productes deixen de tindre fronteres

Aconsegueix nova clientela

Qui no ha fet alguna compra online en els últims mesos? Aprofita les noves tendències de consum

Promociona els teus productes

El món digital i les xarxes t'ofereixen un escenari infinit de possibilitats de promoció

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?