Una família que fila prim

Els orígens de Grupo Fb estan amagats en totes aquelles llars en els quals en una cantonada hi havia una màquina de tricotar

A quinze pessetes la lletra venien en els seixanta les màquines de cosir punt més famoses d’Espanya, les tricotoses de Brother. Parròquies i llars de tots els racons de la nostra geografia comptaven amb almenys una d’aquestes màquines amb les quals costureres i mestresses de casa feien la seua màgia i mantenien a les seues famílies a flotació.

Més de mig segle ha passat des que Grupo FB va tirar a caminar i hui són dos fills i un dels néts del seu fundador els que mantenen els pilars d’una empresa familiar que es reinventa cada dia gràcies a les noves tecnologies.

Avui dia, els seus clients estan lluny de ser parròquies. Actualment Grupo FB són els distribuïdors oficials de Brother a Espanya i Portugal i venen els seus productes tant a empreses com a particulars. Una expansió que segons Francisco Fandos, gerent de la empresa, seria impensable sense l’aplicació de les noves tecnologies i d’un bon màrqueting digital.

La família Fandos ha fet una aposta clara per la gestió i la venda online. Actualment els seus productes es distribueixen en multitud de plataformes i market places sense els que seria impensable poder fer negocis a llarg termini fora de les nostres fronteres en el context actual.

A més compten amb la seua pròpia APP per a mòbils per a poder gestionar tant clients finals com empreses, les seues comandes, el seu estoc i qualsevol tipus de gestió les 24 hores del dia, els 365 dies a l’any. “Hui dia, no tindre una pàgina web o un ecommerce ben gestionat és com tindre una botiga en el centre de la ciutat i no posar-li un aparador, t’estàs tancant portes”, afirma Fandos.

“Qualsevol empresa que vulga evolucionar i no desaparéixer, ha d’estar present en el món digital d’alguna manera”, afig el gerent. En Grup FB tenen clar que la gestió de la seua estratègia de màrqueting digital ha d’estar en mans de professionals i lamenten que en molts sectors d’un àmbit més tradicional no se li done la importància suficient.

Sila teua empresa sí que li dóna al màrqueting la importància que es mereix, envia’ns la teua història digital o els teus dubtes al whatsapp 684 40 41 19 i t’assessorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?