Un poc sobre Lila

La història de Lila és una història de balcons, webinars i màscaretes. Lila naix d’hores de reflexions online, de la il·lusió i de les ganes boges d’embarcar-nos en un projecte propi en ple confinament.

Lila Marketing és més que un color. Lila representa la nostra passió per la creativitat, l’aire lliure i la naturalesa. Lila també és la nostra bandera per la igualtat. Lila ens recorda cada dia que podem construir-nos la nostra nova normalitat.

La nostra missió és que la teua empresa, siga de la grandària que siga, tinga una identitat online de primer nivell. Per a nosaltres no existeix un projecte més important que un altre. El nostre objectiu és que somrigues d’orgull cada vegada que busques el teu web en Google o vengues un producte online.

Decidim embarcar-nos en aquesta aventura convençudes que podem ajudar les empreses a afrontar l’univers online des de l’empatia i la comprensió i treballem cada dia perquè cada experiència siga única.

Maite Presencia Fandos

Apassionada del disseny, va aparcar les finances per a centrar-se de ple en el món del marketing i ajudar altres empreses a brillar. Amant de qualsevol esport a l'aire lliure, els animals i les escapades de cap de setmana.

Paula Cerveró Campos

Després del seu pas per la comunicació institucional i corporativa s'ha tirat a la piscina de la creativitat. Si et despistes, t'ompli l'espai de plantes i poals de reciclatge. Si no parla, és perquè està cantant.

El nostre compromís

En Lila Marketing pensem que emprendre no és només una manera de guanyar-se la vida, també pot ser una potent eina de transformació social. Per a nosaltres, poder viure d’alguna cosa no implica donar l’esquena a altres projectes en els quals puguem aportar el nostre granet d’arena.

ONG

Ens impliquem en accions de marketing offline amb diferents associacions

Llenguatge no sexista

Tots els nostres textos són revisats perquè complisquen el llenguatge inclusiu i no sexista

Sostenibilitat

Només treballem amb empreses d'embalatge que aposten per la sostenibilitat ambiental o social

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?