Pentinar en anglès

Dues germanes, un xicotet poble i nova clientela gràcies a Internet

Fa més de trenta anys la realitat de Trini i la seua empresa era molt diferent a la d’ara. El negoci que acabava d’obrir a Montserrat i al qual poc després s’uniria la seua germana Marta, poc o res tenia a veure amb internet i les noves tecnologies. Dues germanes, una xicoteta perruqueria en el centre un poble de menys de huit mil habitants i un bon nombre de clientes que s’anaven fidelitzant a pas lent però segur.

Així va nàixer la Perruqueria Marta i Trini, un saló que hui dia ha ampliat la seua clientela i ha canviat la seua target gràcies l’aposta clara pel món digital.

Les germanes Marta i Trini Campos van crear la seua primera pàgina web allà per l’any 2011. Per aquells temps, pocs negocis s’atrevien a fer el pas i això els va ampliar molt més el ventall d’avantatges. Al poc temps es van adonar que quan buscaven en Google “Perruqueria a Montserrat” únicament apareixien elles. Van saber com aprofitar aquest buit de competència i al poc temps van començar a utilitzar Facebook.

La sorpresa va vindre quan van començar a arribar persones que no eren ni del poble, ni del país. Quan pujaven les temperatures començaven a entrar senyores i senyors amb aspecte de ser de més enllà de la Ribera Alta sense parlar ni una paraula d’espanyol demanant a senyals canvis de look.

El seu èxit no radicava en el lloc web en si, si no que el fet de tindre pàgina web les col·locava en un lloc destacat de Google Maps i això va provocar que tingueren molta més visibilitat que la seua competència.

No obstant això, amb el pas dels anys la web que tantes alegries els havia donat es va quedar una mica ancorada en el passat i va deixar de ser funcional per a consultes amb el mòbil i en aquest punt és on les germanes Campos han pres una decisió implacable: refer la seua pàgina web amb una imatge completament renovada, adaptada a mòbils i en quatre idiomes.

En aquest punt, cal recordar que el consum d’internet s’ha disparat arran de la crisi del coronavirus i molt especialment el trànsit web provinent de dispositius mòbils, que ha augmentat un 52% respecte al mateix període de l’any anterior.

Tenint en compte aquesta realitat, fa uns mesos, Marta i Trini van apostar per una renovació total de la pàgina en la qual el castellà i el valencià portaren el pes principal de la pàgina, però donada la seua experiència, no podien faltar l’anglés i el francés.

Les germanes Trini i Marta Campos han aconseguit deixar arrere les seues pors i s’han posat en mans de professionals en el món digital. Gràcies a la seua nova imatge, en els últims mesos les seues visites a través de Google han augmentat exponencialment i amb això les reserves en el saló.

Envia’ns les teues històries digitals o els teus dubtes al whatsapp 684 40 41 19 y t’assessorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en

Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?