Una iniciativa molt poc “Silly”

Silly Billy és el projecte de dues mares emprenedores amb un repte clar: crear un snack sa, nutritiu i molt atractiu per a xiquets i xiquetes

La història de Silly Billy comença en el rebost de tots aqueixos pares i mares que intenten per tots els mitjans que els seus fills mengen sa i ho gaudisquen. Aquest projecte de les emprenedores Elena Puerta i Rocío Abarca respon al dilema de moltes famílies que fugen dels ultraprocessats però estan cansades de maquillar pomes perquè els seus fills li les demanen.

Silly Billy elabora snacks i berenars saludables, tant dolços com salats, amb ingredients ecològics i un nivell de processament mínim. Elena i Rocío han treballat molt per a donar en la tecla perfecta de sabor, valors nutricionals i una imatge de marca digital molt cuidada i atractiva per als més xicotets i els no tan xicotets.

Van començar la seua marxa a pocs dies de la declaració de l’Estat d’Alarma, però com havien fet un important treball previ en les seues xarxes socials, ja tenien bastants persones interessades en el seu producte. Gràcies als seus perfils en xarxes i a la seua pàgina web, “vam poder tirar avant el llançament dels nostres productes en un moment en el qual l’activitat dels comercials en botigues físiques estava pràcticament paralitzada”, afirma Elena.

Actualment, les vendes en línia, tant en la seua pàgina web com en el seu perfil de Amazon, representen més de la meitat dels seus ingressos. Encara que, a priori, puga semblar que el seu producte està dissenyat únicament per a entrar pels ulls, la bona composició de les bossetes i la gran estratègia de màrqueting que hi ha darrere de Silly Billy, han fet que les famílies facen compres en lot des de la web. 

En aquest moment la marca busca expandir-se a altres establiments, com els supermercats, però sempre tenint en compte que el vessant digital és indispensable per a arribar al sector en línia que creix cada dia. “Mai ens plantegem llançar Silly Billy sense la pota digital, ens estaríem deixant fora, no sols la visibilitat de la marca, si no a un gran nombre de clients”, afig Elena.

Si tu també vols ser pioner en el teu sector o necessites ajuda en el món digital, envia’ns els teus dubtes o la teua història al whatsapp  684 40 41 19 y t’assesorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?