Una família unida pel vi Bobal

Cal remuntar-se quasi 400 anys per a trobar l’origen vitícola de la família Cárcel que representa la perfecta combinació entre qualitat, tradició i un ús pioner d’internet

La història de Cárcel de Corpa comença en un xicotet racó de la geografia valenciana, el llogaret del Rebollar a la comarca de Requena-Utiel. Actualment el celler ja va per la quarta generació en la gestió d’aquestes vinyes centenàries. Amb el raïm boval per bandera, la família Cárcel elabora principalment una gamma de vins amb història, elaborats seguint la tradició familiar, amb la més avançada tecnologia i amb un total respecte al Medi Ambient.

La mirada al futur i la confiança en les noves tecnologies han sigut els motors fonamentals d’aquesta família en les últimes dècades. Tant és així, que la primera pàgina web de Cellers Rebollar va ser llançada a la fi dels anys noranta, quan, no sols no era habitual en general, si no que en el món del vi era anecdòtic. Com afirma l’actual gerent, Belén Cárcel, van ser pioners “en un sector al qual encara li falta entrar més a fons en el món digital”.

Hui dia, aquest celler familiar no sols produeix vins. A través del seu web i les seues xarxes socials han aconseguit ampliar la seua oferta amb experiències enològiques, com a visites guiades, tast de vins i embotits, i fins i tot experiències gastronòmiques combinades amb restaurants de la zona. Per a Belén, la visibilitat de tots aquests serveis van directament lligats a les eines digitals. “Gràcies a la web, la botiga i les xarxes socials podem humanitzar els nostres productes i parlar directament amb els nostres clients perquè coneguen la nostra història i tot el que els podem oferir”, afig.

Si tu també vols ser pioner en el teu sector o necessites ajuda en el món digital, envia’ns els teus dubtes o la teua història al whatsapp 684 40 41 19 y t’assesorem.

Tambié pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?