Un somni digital en tons pastel

Entre volants, encaixos i sabates diminutes transcorre la història de Blau i Rosa, una boutique de moda infantil que ha trencat les barreres de l’Alcúdia fent el salt a l’e-commerce

Fa huit anys el somni de Maria José Balaguer es va fer realitat: tindre la seua pròpia boutique de moda infantil en el centre de l’Alcúdia. La xicoteta botiga, Blau i Rosa, compta amb més d’una desena de marques exclusives de moda infantil que Maria José tria amb molta cura per a cada temporada.

No obstant això, a Maria José, l’aparador del seu negoci sempre se li va quedar xicotet. El temps va anar passant i amb ell la rotunda evolució del món digital, concretament l’explosió de Facebook. Així que aquesta emprenedora no s’ho va pensar dues vegades i allà per 2013 es va bolcar en la publicitat en xarxes socials.

Després d’arrasar amb les seues promocions en Facebook, es va adonar que el paradigma havia canviat i la xarxa social més gran del món ja no tenia tanta estirada. “Els primers anys Facebook era una bogeria, tothom s’interessava pels meus productes, tenia sempre missatges de clientes preguntant per talles, no donava més de mi”, afirma María José. “I de sobte, d’un dia per a un altre, Facebook s’havia quedat mort”, afig.

Quan Instagram va començar a guanyar terreny l’alcudiense no s’ho va pensar i va continuar amb èxit la seua estratègia en la nova xarxa, sense tindre molts coneixements sobre aquesta. “El resultat va ser molt positiu, tot el que havia deixat d’entrar per Facebook, va començar a entrar per Instagram amb molta força”, declara.

El problema principal que li va veure a aquest funcionament era la impossibilitat de tancar vendes automàticament. “Estar en les xarxes socials és un aparador espectacular per als meus productes, però m’obliga a estar constantment pendent de missatges, preguntes i comentaris respecte als productes, mai puc desconnectar”.

És per aquest motiu que després de huit anys d’un reeixit negoci local, María José ha decidit fer el pas digital definitiu: La seua pròpia botiga en línia blauirosa.es. “Estic molt contenta amb haver-me atrevit a fer el pas, per fi tinc la botiga en línia que sempre havia volgut i a més me la puc gestionar jo sola”. En menys d’un mes, María José ha pogut complir el seu somni i tindre tot el seu estoc de més de 200 productes a l’abast de qualsevol habitant del país.

Si tu també vols ser pioner en el teu sector o necessites ajuda en el món digital, envia’ns els teus dubtes o la teua història al whatsapp  684 40 41 19 y t’assesorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?