SEO i SEM

Tindre una pàgina web pròpia és un recurs necessari com a carta de presentació per a la teua empresa, és la targeta de visita dels nostres dies. No obstant això, si vols arribar a nova clientela i expandir el teu nínxol de mercat, la pàgina web ha d’estar ben posicionada en cercadors i ací és on entren en joc el SEO i el SEM.

Tindre una pàgina web pròpia és un recurs necessari com a carta de presentació per a la teua empresa, és la targeta de visita dels nostres dies.

No obstant això, si vols arribar a nova clientela i expandir el teu nínxol de mercat, la pàgina web ha d’estar ben posicionada en cercadors i ací és on entren en joc el SEO i el SEM.

Els millors aliats del teu web

El SEO (Search Engine Optimization) és el mecanisme mitjançant el qual la teua pàgina web pujarà posicions en Google perquè aparegues entre els primers resultats del teu sector de manera orgànica. Per la seua part, el SEM (Search Engine Marketing) té el mateix objectiu que el SEO, però en aquest cas estàs pagant al cercador perquè et pose dels primers. És el que entenem com a anuncis de Google.

Ens adaptem a les teues necessitats​

En Lila Marketing fem que el teu web puge com la bromera en la mar de Google. Ho aconseguim mitjançant la redacció de continguts que afavorisquen el posicionament, revisant el codi i l’estructura de la teua pàgina web i mitjançant diferents eines específiques de mesurament. Aquests serveis van inclosos en el contracte de creació web i botiga online.

Si tens una web i no saps per què no està funcionant, contacta’ns, nosaltres ens encarreguem de tot.

Posiciona't

Un web ben posicionat dins del seu sector obté molt més rendiment econòmic

Inverteix

Assegura't els millors llocs en la primera pàgina de Google amb una inversió eficient

Augmenta la teua visibilitat

Amb un bon SEO podràs aparéixer de manera orgànica en una millor posició que la teua competència

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?