Alimentació sostenible, saludable i personalitzada

Al voltant de mig centenar d’ingredients transcorre la història de Salad Planet i el seu fundador que va veure a València el lloc idoni per a muntar un negoci poc habitual

Antoine Blondiaux es va inspirar a Lisboa per a fer realitat el seu somni emprenedor a València: un restaurant saludable, sostenible i inclusiu en el qual tots els paladars tingueren cabuda. Salad Planet va aparéixer fa uns mesos en ple centre financer de la ciutat per a oferir una alternativa més fresca i saludable al tradicional menú de mig dia. 

Com a novetat, Salad Planet ofereix la possibilitat de realitzar quasi infinites mescles entre els seus 50 ingredients perquè ni un sol dia repetisques ensalada o wrap. La tècnica és igualment senzilla i eficaç: tries els teus ingredients de base, els premium i la teua salsa i voilà, una combinació saludable diferent cada dia.

La clau de l’èxit, segons el seu fundador, és la combinació d’un bon producte amb una estratègia molt estudiada de màrqueting digital. “En aquest tipus de negoci que és bastant nou i està de moda, les eines de màrqueting digital són fonamentals, sobretot la pàgina web. Ací està la nostra targeta de presentació, el nostre menú i els nostres valors”, afirma Antoine.

Amb tot el nou context de pandèmia, el món digital ha suposat una eina molt útil per a l’hostaleria en general i per a negocis com Salad Planet, que ja havien fet el pas abans. “Ara gràcies a la pàgina web, es pot reservar taula en el restaurant per a no haver de fer cua i poder mantindre l’aforament controlat i per als quals prefereixen no moure’s de casa, poden demanar el menjar a domicili en un parell de clics”, afig.

Però sens dubte, el que més satisfacció li produeix a Antoine quant a les eines digitals són les xarxes socials. Gràcies a elles, no sols mostra la imatge del seu negoci i la informació relativa al dia a dia, sinó que també serveix com una potent eina de captació de nous clients que s’acosten al local en horari no laboral. A més és una via molt gratificant per a rebre feedback dels clients.

Si tu també vols ser pioner en el teu sector o necessites ajuda en el món digital, envia’ns els teus dubtes o la teua història al whatsapp  684 40 41 19 i t’assessorem.

També pots llegir aquesta i altres històries en Cope Valencia.

 

Abrir chat
1
Hola 👋🏼
¿En qué podemos ayudarte?